Coronamaatregelen: De bibliotheken zijn tenminste t/m 15 maart gesloten. Afhalen en inleveren van boeken e.d. is wel mogelijk.
Klik hier voor meer informatie.

Een aantal culturele instellingen van Coevorden zijn een bijzondere samenwerking aangegaan met de maatschappelijke instelling Home-Start Coevorden. De activiteiten worden door Stedelijk Museum Coevorden, Theater Hofpoort, Bibliotheek Coevorden en de Synagoge Coevorden georganiseerd in het kader van Internationale Vrouwendag, dat elk jaar valt op 8 maart.

Datum: 07 mrt
Begintijd: 14:00 uur
Eindtijd: 15:15 uur
Locatie: online evenement
Toegang: gratis

Wat wil je voor je kind? Wat is het allerbelangrijkste? Als we er even over nadenken, weten we best welke kernwaarden we onze pubers mee willen geven in hun leven. Met advies en wijzende vingertjes hoef je inderdaad niet aan te komen als ouder, maar er zijn echt veel manieren om je pittige puber te bereiken en ze díe steun te geven die ze juist de eigenschappen aan te bieden die jij je kinderen zo gunt ‘als ze later groot zijn.’

Datum: 09 mrt
Begintijd: 19:30 uur
Locatie: online activiteit
Toegang: gratis, vooraf aanmelden noodzakelijk

Joep van Ruiten interviewt op woensdag 10 maart schrijfster Pauline Broekema over haar veelgeprezen boek Tekenares van Montparnasse. Dit online evenement is gratis bij te wonen.

Datum: 10 mrt
Begintijd: 19:00 uur
Eindtijd: 20:00 uur
Locatie: Online evenement
Toegang: gratis
logo walk&talk

Op dinsdag 23 maart om 13.00 uur vindt de allereerste Walk&Talk Online Sessie plaats. Tijdens deze Walk&Talk is Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) onze gastspreker. Het thema van deze online bijeenkomst is ‘Hoe kom je van A naar B op de arbeidsmarkt?’ De online sessie is gratis bij te wonen via Zoom.

Datum: 23 mrt
Begintijd: 13:00 uur
Eindtijd: 14:30 uur
Locatie: online evenement
Toegang: gratis

Deel deze pagina