Heb je problemen met je laptop? Of heb je een vraag over je tablet of smartphone? Kom dan naar het digitaal spreekuur in de Bibliotheek Ruinerwold. Je kunt hier terecht voor al je vragen op het gebied van digitale media.

Tijdens het spreekuur is er ook de mogelijkheid om hulp te krijgen bij het gebruik van de digitale bibliotheek. Vragen over het lenen van e-books, Pressreader of het aanvragen van materialen worden dan beantwoordt.

Er wordt gewerkt op afspraak, meld je hieronder aan voor een tijdslot van dertig minuten.

Spreekuur digitale media (Ruinerwold)

Tijdens het digitaal spreekuur stel je al je vragen op het gebied van digitale media.

activiteit Startdatum Max. deelnemers Inschrijven
Spreekuur digitale media (Ruinerwold) 13-12-2022 14:00 1

De maximale capaciteit is bereikt, aanmelding is momenteel helaas niet mogelijk

Spreekuur digitale media (Ruinerwold) 13-12-2022 14:30 1

De maximale capaciteit is bereikt, aanmelding is momenteel helaas niet mogelijk

Spreekuur digitale media (Ruinerwold) 13-12-2022 15:00 1
Spreekuur digitale media (Ruinerwold) 13-12-2022 15:30 1

Let op:
Neem als het kan je tablet, iPad, laptop of e-reader mee, zodat we je op jouw eigen apparaat op weg kunnen helpen!