Coronamaatregelen: De bibliotheken zijn tenminste t/m 15 maart gesloten. Afhalen en inleveren van boeken e.d. is wel mogelijk.
Klik hier voor meer informatie.

Online masterclass op dinsdag 9 maart om 19:30 uur

Wat wil je voor je kind? Wat is het allerbelangrijkste? Als we er even over nadenken, weten we best welke kernwaarden we onze pubers mee willen geven in hun leven. Met advies en wijzende vingertjes hoef je inderdaad niet aan te komen als ouder, maar er zijn echt veel manieren om je pittige puber te bereiken en ze díe steun te geven die ze juist de eigenschappen aan te bieden die jij je kinderen zo gunt ‘als ze later groot zijn.’

Hoe dan?

Tijdens een online masterclass ‘Steun je Puber (en heb het zelf ook nog een beetje leuk)’ kijken we naar hoe een puber werkt (qua hormonen, hersenontwikkeling, biologie) en wat zijn of haar basisbehoeftes zijn, neem je je eigen wensen en puberirritaties onder de loep en krijg je een stel praktische tips om het thuis én relaxed te houden én je puber de steun en opvoeding te kunnen bieden die ze (ondanks dat ze het tegendeel beweren) nog zo heel hard nodig hebben.

Aanmelden

Doe je mee? Geef je dan op voor de online masterclass op dinsdag 9 maart om 19:30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bibliotheekbeilen.nl. Nadat je je aangemeld hebt, ontvang je een mail met een link voor Teams, zodat je de online masterclass bij kan wonen.

Datum: 09 mrt
Begintijd: 19:30

Op dinsdag 23 maart om 13.00 uur vindt de allereerste Walk&Talk Online Sessie plaats. Tijdens deze Walk&Talk is Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) onze gastspreker. Het thema van deze online bijeenkomst is ‘Hoe kom je van A naar B op de arbeidsmarkt?’ De online sessie is gratis bij te wonen via Zoom.

Hoe kom je van A naar B op de arbeidsmarkt?

Naar wat voor werk ben jij op zoek? Is dat werk waar je veel ervaring in hebt of moet je op zoek naar iets nieuws? In een arbeidsmarkt die ontzettend snel verandert, is de kans groot dat je je kwaliteiten op een nieuwe manier zult moeten combineren. De ene baan is de andere niet. Tijdens deze Walk&Talk legt Debbie je uit hoe je van A naar B komt op de arbeidsmarkt. Ze bespreekt praktische stappen waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo houd je grip op je zoektocht!

Wat is Walk&Talk Online?

Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Nieuwe spelregels voor je cv, het gebruik van sociale media en nog veel meer. Dat kún je natuurlijk in je eentje ontdekken, maar samen gaat het toch een stuk sneller. Tijdens Walk&Talk Online sessies ontmoet je andere werkzoekenden en leer je van elkaars ervaring. De sessies worden georganiseerd door bibliotheken. Vaak wordt er een gastspreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar vakkennis. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Aanmelden

Doe je mee met de Walk&Talk Online op dinsdag 23 maart? De sessie duurt van 13.00 – 14.30 uur. Aanmelden kan t/m 19 maart via:  info@bibliotheekbeilen.nl. Op maandag 22 maart ontvang je de inloggegevens en de laatste praktische informatie over je deelname. We maken gebruik van Zoom. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken.

Datum: 23 mrt
Begintijd: 13:00
Eindtijd: 14:30

Deel deze pagina