Op donderdag 28 oktober om 19.30 uur vindt er weer een nieuwe Walk&Talk Online sessie plaats. Tijdens deze Walk&Talk is Esther Spijkerboer van Tao Netwerk – training & coaching) onze gastspreker. Het thema van deze online bijeenkomst is ‘Netwerken werkt!’ De online sessie is gratis bij te wonen via Zoom. Meld jij je ook aan? Lees hieronder meer informatie over de bijeenkomst.

slider mobiel ontwikkeljezelf2020

Netwerken werkt!

Een netwerkgesprek brengt je als het goed is dichter bij het vinden van een nieuwe baan. De laatste inzichten melden zelfs dat ruim een kwart van de mensen een nieuwe baan vindt via het netwerk. Dat betekent niet dat je met een vlotte babbel allerlei netwerkbijeenkomsten hoeft af te gaan. Het betekent wel dat je tijd en aandacht besteedt aan je eigen presentatie en het vinden van de goede gesprekspartners. Na afloop heb je inzicht in jouw mogelijkheden om te gaan netwerken en geeft Esther je 5 praktische tips om direct mee aan de slag te gaan. Zo kom je steeds dichterbij de baan die bij je past! 

Wat is Walk&Talk Online? 

Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Nieuwe spelregels voor je cv, het gebruik van sociale media en nog veel meer. Dat kún je natuurlijk in je eentje ontdekken, maar samen gaat het toch een stuk sneller. Tijdens Walk&Talk Online sessies ontmoet je andere werkzoekenden en leer je van elkaars ervaring. De sessies worden georganiseerd door de bibliotheken. Vaak wordt er een gastspreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar vakkennis. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Meld je nog snel aan!

Meld je aan via de button hieronder. Op 27 oktober 2021 krijg je een e-mail met alle informatie over de online bijeenkomst. Daarnaast is het verstandig om ZOOM te downloaden in de App Store of Google Play. Dit is gratis. Heb je vragen of onduidelijkheden? Daarvoor kun je altijd onze klantenservice bereiken. We zien je erg graag op 28 oktober 2021!

 

Meld je hier gratis aan

Datum: donderdag 28 oktober 2021
Begintijd: 19:30 uur
Eindtijd: 21:00 uur
Locatie: online evenement
Deelname: gratis